به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین زمانی، شب گذشته در نشست هماندیشی معنویت و انسان معاصر از دیدگاه اسلام و مسیحیت ارتدوکس که با حضور اسقف های بخارست در اداره کل تبلیغات اسلامی قم برگزار شد با اشاره به این که مفاهمه و گفتگوی بین ادیانی از ضرورتهای دنیای امروز است، گفت: تمام ادیان آسمانی دارای مشترکات بسیاری در زمینههای گوناگون هستند که باید زمینههای گفتگو را بیشتر کنند.
وی با بیان این که عالمان ادیان آسمانی باید بیش از پیش در عرصههای مختلف با یکدیگر همکاری کنند، ادامه داد: در این بین مسیحیت و اسلام دارای بیشترین گستردگی پیروان در سطح جهان هستند و این دو دین به عنوان بزرگترین ادیان الهی، ظرفیتهای بسیاری برای گفتگو و همکاری با هم دارند.
معاون بینالملل حوزه های علمیه تصریح کرد: عالمان این دو دین، سرنوشت چند میلیارد انسان در سطح جهان را درحوزههای اعتقادی رقم میزنند و آنها برای سلوک معنوی نیازمند ارشادات علما هستند تا بتوانند زندگی خود را بر اساس مطالبی که از دین میآموزند بنا کنند.
وی تاکید کرد: حوزه علمیه قم یکی از بزرگترین مراکز دینی اسلامی در جهان اسلام است که آمادگی گفتگو با ادیان مختلف را برای مفاهمه علمی دارد.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی یادآور شد: طلاب در رشتههای مختلف علوم دینی در قم مشغول به تحصیل هستند و بیش از 300 مرکز پژوهشی دینی در شهر قم به فعالیتهای علمی و پژوهشی مشغولاند؛ این شهر یکی از مهمترین شهرهای جهان اسلام در عرصه نشر علوم دینی است که روزانه یک یا دو کتاب در حوزه علوم دینی آن شهر منتشر میشود و نشانگر اهمیت آن درعرضه محصولات علمی و دینی است.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی گفت: فلاسفه، جامعه شناسان، سیاستمدران، عالمان عرصههای مختلف از بدنه حوزه علمیه قم به جامعه معرفی شده اند که بیانگر اهمیت این حوزه در پرورش نخبگان علمی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی و... است.
وی تصریح کرد: همت عالمان این حوزه بر آن است نیازهای جامعه بشری را از بدنه معارف الهی استخراج کرده و به مردم ارایه کنند وبه همین جهت همکفری علمای دینی در عرصههای مختلف میتواند کمک بسیاری به جامعه دینداران در سطح جهان کنند.